Geniet van een 4-sterren
dienstverlening

Onze inbegrepen diensten voor een Topvakantie!

Gratis wifi, opgemaakte bedden, een restaurant de hele zomer, enz. Op Domaine de l’Oiselière wordt uw comfort ter harte genomen. Neem kennis van onze inbegrepen diensten!

Domaine de l’Oiselière 4*,
een camping dichtbij de Puy du Fou ®

Dit jaar viert het Grand Parc du Puy du Fou ® zijn 40-jarig jubileum en ontvangt u van april tot en met september voor een tijdreis!

Reserveer direct uw huuraccommodatie op de camping, een Cottage of een Lodge, op slechts 35 minuten van de Puy du Fou ®!

Organiseer uw uitstapjes
in Vendée Vallée

Ontdek de prachtige video van Vendée Vallée!

In de Vendée staat u een onvergetelijke vakantie te wachten tussen geschiedenis en natuur. Kom snel kijken om te zien wat er allemaal aan de hand is!

Domaine de l’Oiselière – 4-sterren camping in de Vendée Puy du Fou ®

Domaine de l’Oiselière 4* is veel meer dan alleen een camping, het is een origineel vakantieoord: een Ecolabel camping, gelegen op enkele minuten van het Grand Parc du Puy du Fou ®, met comfortabele huuraccommodaties in een natuurlijk en buitengewoon mooi gebied van 7 ha. L’Oiselière is het ideale plekje voor een rustgevend verblijf in de natuur in het hart van de Vendée Vallée.

Ons team staat altijd voor u klaar!

Maak uw eigen onvergetelijke herinneringen: ontbijten in uw chalet, een hap frisse lucht op het speelterrein speciaal voor de kinderen, een bezoek aan de dieren van de miniboerderij, wandelingen in het bos, enz.

picto1

CAMPING


Comfortabel geinstalleerd in uw houten blokhut, kunt U gebruik maken van een volledig moderne inrichting van de beste kwaliteit. Ook kunt U kiezen voor onze Premium staanplaatsen van 250 m2 !

picto2

VRIJE TIJD


Zowel kleine als wat grotere kinderen kunnen profiteren van de grote ruimte buiten om allerlei spelen te doen, of iets te bouwen met het aanwezige hout of een kijkje te nemen in de kinderboerderij. Een bibliotheek is aanwezig voor een moment van rust en ontspanning.

picto4

ONZE SERVICE


Hotel service, midden in de natuur en op het platteland. Met een gerust hart vertrekken, dankzij de door ons team aangeboden service, alles wordt georganiseerd, U hoeft er alleen maar van te genieten.

Labels en Partners

camping qualité tourisme domaine de l'oiselière
atout france domaine de l'oiselière
camping accueil vélo domaine de l'oiselière
camping ancv domaine de l'oiselière
acsi l'oiselière
logo-delice-du-sens